SERVIS

Servisna služba Techno Win-a­u svom sastavu ima 3­mobilne­ekipe spremne za intervenciju u roku od 24 sata od prijave kvara ili za obavljanje redovitih servisa. Svaka mobilna ekipa opremljena je sa najsuvremenijim uređajima i alatom za serviranje i održavanje. Serviseri se redovito educiraju kako bih što bolje i kvalitetnije obavljali svoj posao na svim vrstama specijalnih strojeva!

Nadomak Zagreba se nalazi naš SERVISNI CENTAR-Pisarovina udaljen cca 20 km od Zagreba.Centar­je opremljen vrhunskom opremom i njezino osoblje obučeno je za servisiranje svih vrsta specijalnih strojeva i uređaja.

Servisno osoblje Techno-Wina­je uključeno u konstantan proces izobrazbe i unapređenja vezano uz obavljanje poslova servisiranja kako bi našim klijentima pružilo vrhunsku uslugu u razdoblju korištenja opreme.

Posjedujemo skladište sa više vrsta­rezervnih dijelova kako bi­mogli u što kraćem vremenskom roku mogli odradit vaše zahtijeve. Imamo organiziranu konstantnu dopremu rezervnih dijelova ovisno o potrebama naših klijenata i dopune skladišta rezervnih dijelova.

­

­

­ ­

­

Povećaj | Zatvori