AUTOBREN

­Talijanska tvrtka koja posluje od sedamdesetih godina. Njihove proizvode odlikuje jednostavna konstrukcija i iznimna kvaliteta.Kamionske čistilice namjenjene su radu u teškim uvjetima te se koriste pri čišćenju pista u zračnim lukama, javnim prometnicama, parkiralištima te ostalim industrijskim i javnim površinama.

Kamionska nadogradnja talijanskog proizvođača nudi Vam snažne kompaktore za sakupljanje otpada. Kapacitet nadogradnje je od 5 do 48 m3, a ovisno o Vašim potrebama i zahtjevima Vaših poslova koje trebate odraditi, naš tim će Vam predložiti najbolje rješenje za Vas!

­

Projektiranje i proizvodnja najboljih vozila za gradski otpad!

­­­­

oprema dizajnirana je kako bi svojim operaterima omogućila visoku učinkovitost, kao što su kapacitet opterećenja i radna brzina, dugi vijek trajanja, visoka pouzdanost i nisko održavanje kako bi se smanjili sveukupni troškovi .
Da bi se taj cilj postigao, strojevi su znatno veći u usporedbi s aritmetičkim parametrima dobivenim izračunom i verifikacijom.
Korištene materijale izrađuju vodeći europski proizvođači certificirani ISO 9001, koji usvajaju dokumentirane postupke za kontrolu proizvodnje.
­

­

Galerija slika

Povećaj | Zatvori