O našem poduzeću

Poduzeće Techno Win d.o.o. posluje na hrvatskom tržištu već od 1998. godine. Počeli smo kao malo obiteljsko poduzeće, no posljednjih godina ubrzano rastemo te danas brojimo dvanaest zaposlenih i nekoliko partnerskih poduzeća. Tijekom tog razdoblja pronašli smo potencijal u domeni brige za održavanje okoliša te proširili svoj asortiman na komunalnu opremu, komunalna vozila i sve ostale proizvode neophodne za profesionalno čišćenje unutrašnjih i vanjskih prostora.

Pratimo svjetske trendove i trudimo se našim partnerima omogućiti visoke europske standarde za održavanje i zaštitu okoliša. Otvorili smo podružnicu u Republici Bosni i Hercegovini kako bismo uspješno odgovorili na rastuće potrebe tržišta. Za naš cjelokupni asortiman osiguravamo servis i rezervne dijelove na području čitave Republike Hrvatske i Republike Bosne i Hercegovine u najkraćem mogućem roku.

Naša misija je stalno raditi na poboljšanju kvalitete naše usluge prema potencijalnim kupcima kako bismo ih mogli upoznavati s najnovijim trendovima u području proizvodnje i primjene komunalne opreme, strojeva i vozila, te brzo i kvalitetno održavanje i servisiranje proizvoda koje smo već isporučili, uz stalnu brigu o zadovoljstvu svojih djelatnika, kao i svih korisnika naših usluga.

Naša vizija je biti tvrtka prepoznatljiva po kvaliteti proizvoda koje nudimo i cjelokupnoj usluzi, u cijeloj Republici Hrvatskoj, ali i šire u zemljama našeg okruženja. Zadovoljstvo naših kupaca uspjeh je našeg poslovanja.

 


Povećaj | Zatvori